DE THERAPEUT(en)

Daniëlle Hoogwerf

Ik ben Danielle Hoogwerf, 34 jaar. Als puber ben ik altijd al heel erg bezig geweest met "mensen". Wat ons drijft, beweegt, raakt en hoe we hiermee om gaan, in hoeverre we daar zelf invloed op hebben etc. Omdat ik veel in de praktijk wilde leren koos ik er na het VWO voor om HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te gaan studeren. 

Na mijn studie ben ik gaan werken als algemeen maatschappelijk werker en als schoolmaatschappelijk werker op basisscholen .

Na een aantal jaar werken voldeed ik aan de eisen om toelating aan te vragen bij de post HBO opleiding Speltherapie, geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging Van Speltherapeuten (NvvS). Zo ben ik de 2,5 jarige opleiding gaan volgen en werk ik sinds begin 2015 als speltherapeut in mijn eigen praktijk.
Omdat ik lid ben van de beroepsvereniging moet ik aan kwaliteitseisen voldoen. Zo blijf ik me altijd ontwikkelen door bijscholingen, intervisie en supervisie te volgen.

Ik blijf graag doorleren om mezelf te blijven ontwikkelen als therapeut. Dit maakt dat ik in 2017 ben begonnen met de EMDR opleiding en nu dus ook EMDR master practitioner ben. 

Maj

Dit is Maj. De andere therapeut in de praktijk. Haar moeder is een australian shephard/berner sennen en haar vader is een bordercollie. 
Een brok energie, gezelschap en hard werken dus. 
Ze is nog een jonge hond en heeft nog veel te leren, maar haar basis is heel goed om mee te kunnen draaien in de praktijk. Ze is ontzettend attent, gevoelig en zachtaardig. En bovendien is ze dol op knuffelen als ze zich op haar gemak voelt. 

Ze gaat op dinsdagen, donderdagen en vrijdagen om de week mee. Het is heel fijn om haar erbij te hebben. Soms kan Maj gewoon veel beter of sneller dingen voor elkaar krijgen dan ik. 

Mocht jij of je kind allergisch of bang zijn voor honden, dan is dat belangrijk om te melden, zodat ik daar rekening mee kan houden.